Certifikati

Certifikati

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 Uveden imamo odličen sistem kakovosti in poslovanja, kar potrjuje certifikat ISO 9001:2015. Krovni dokument standarda kakovosti je dokaz zavedanja pomembnosti in zavezanosti kakovosti, da so proizvodi skladni z najvišjimi standardi kakovosti, kar odjemalci pričakujejo v vsakem trenutku, danes in tudi v prihodnosti. Organiziranost v skladu z ISO 9001:2015 podjetjem pomeni stalen izziv, a hkrati priložnost in konkurenčnost pred podjetji, ki niso certificirana v skladu s tem standardom.. Izobraževanje in zavzetost zaposlenih sta dve od osmih načel kakovosti, ostala načela kakovosti pa so osredotočenost na odjemalce, zavzetost vodstva, procesni pristop, sistemski pristop k vodenju, odločanje na podlagi dejstev in vzajemno koristni odnosi z dobavitelji.

EN ISO 3834 part 3

Ob vseh izkušnjah, ki jih imamo, smo ponosni tudi na mednarodni certifikat za varjenje ISO 3834-3. Standard za varjenje daje navodila za ocenjevanje proizvajalčeve tehnične in kadrovske sposobnosti za izvajanje zahtevnih varilskih del. Opredeljene zahteve za varjenje v skladu s standardom 3834-3 je možno zagotavljati izključno z najvišje strokovno izobraženim varilnim osebjem, vključno z varilskim koordinatorjem z mednarodno diplomo IWE, kakor tudi s sodobno varilno opremo in odobrenimi različnimi varilskimi postopki.

EN ISO 1090 - EXC 2

Ta standard določa zahteve za ugotavljanje skladnosti značilnosti delovanja za sestavne dele jeklenih in aluminijastih konstrukcij ter za komplete, dane na tržišče kot konstrukcijski izdelki. Ugotavljanje skladnosti zajema značilnosti proizvodnje in, kjer je to primerno, značilnosti projektiranja konstrukcij. Ta evropski standard zajema tudi ugotavljanje skladnosti jeklenih sestavnih delov, ki se uporabljajo pri kompozitnih jeklenih in betonskih konstrukcijah. Sestavni deli se lahko uporabljajo neposredno ali pri konstrukcijskih delih ali pa kot sestavni deli konstrukcij v obliki kompletov. Ta evropski standard velja za serijske in neserijske sestavne dele konstrukcij, vključno s kompleti. Sestavni deli so lahko izdelani iz vroče valjanih ali hladno oblikovanih sestavnih izdelkov ali sestavnih izdelkov, proizvedenih z drugimi tehnologijami. Lahko so proizvedeni iz delov/profilov različnih oblik, ploskih izdelkov (plošč, ponjav, trakov), palic, ulitkov, kovnih izdelkov, narejenih iz jeklenih ali aluminijevih materialov, ki niso ali so zaščiteni pred rjo s premazom ali drugo obdelavo površine, npr. aluminij, zaščiten z anodno oksidacijo. Ta evropski standard zajema konstrukcijske hladno oblikovane člene in pločevino, kot je opredeljeno v 1993-1-3 in EN 1999-1-4. Ta evropski standard ne zajema ugotavljanja skladnosti sestavnih delov za obešene strope, tračnice ali železniške prage v železniških sistemih. Po naročilu varimo različne nosilce, nadstreške, manjše strehe, konzole itd.

sl_SISlovenian